Szex, Csajok , Ibiza

2011.04.16. 16:20

Ha már a tegnapi bejegyzésben szó volt róla és az egyik kedvenc filmem is, nem történhet meg, hogy ennek az elemzését kihagyjam.

Rendező: Gemot Roll
Írta: Rudi Aaragus, Fritjof Hohagen

Történet:

Adott három srác. "Nick (Michael Krabbe) a zseni, Félix (Tom Wlaschiha) a nőcsábász és Ben (Kristian Kiehling) (aki tök jó arc vagyok)".  Ben első osztálytól bele van zúgva Carolába (Julia Dietze). Az iskola búcsúztató partin elkövetett incidens után, mivel Bennek nem nagyon van más esélye, Ibizára mennek egy klub animátoraiként, hogy bulizzanak és pénzt keressenek. Természetesen nem úgy jön össze ahogy azt eltervezték. A főnökük Anna (Katja Flint) egy igazi amazon, nem olyan könnyű az animátorok dolga mint hitték és még Carola is feltűnik Ibizán...

Kívülről:

A filmet először másodikban (!!!) 2004-ben láttam. Lehet, hogy én voltam/vagyok túlzottan érdeklődő de a filmben lévő poénok nagyját már akkor is megértettem habár még a tegnapi megnézés folyamán is estek le újabb és újabb utalások. A zenéket is nagyon eltalálták, majdnem mindegyik megvan egyesével YT linkkel együtt (mint azt tegnapi bejegyzésben látni lehet).

Zárás:

A film nagyon jó nyári partifilm, sok hülyeséggel jó poénokkal, amik még ha egy kicsit laposak is, alkohollal jobban csúsznak. Habár a film egy része kiszámítható mégis meg tudja lepni az embert. Maga a fő-fő-fő történet szál még ha ismerős is lehet/lesz, megéri megnézni a filmet. Viszont az aki nem vevő egy Amerikai Pitére vagy mondjuk egy Buliszervízre hagyja ki. De aki igen, szerezze be és nézze meg.
                                                                                              Jó szórakozást!                 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emovies.blog.hu/api/trackback/id/tr312831291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása